top of page

za 17 sep

|

Kantoor MasterTolken

Het onderzoek ter terechtzitting (wegens succes nogmaals aangeboden)

PE punten: 5,5 (4 college-uren 1,5 PE inleesliteratuur + terminologielijst) Prijs: 155,- ex. BTW incl. koffie/thee/lunch Docent: mr. Meral Utlu is senior gerechtssecretaris bij Rechtbank Amsterdam.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

17 sep 2022, 09:30 – 14:00

Kantoor MasterTolken, Westzijde 83g, 1506 GA Zaandam, Nederland

Over het evenement

Wegens succes nogmaals aangeboden! In mei 2022 hebben wij deze cursus al eens aangeboden. De reacties waren erg positief. Zo was één reactie; Een prettige sfeer, een deskundige docente die het ook erg leuk, afwisselend, interactief heeft kunnen brengen en ook een goede verzorging van Mastertolken!

Dit heeft ons doen besluiten de cursus nogmaals op de site te zetten en ditmaal wordt de cursus gegeven op 17 september.

Misschien overweegt u zich te specialiseren of wilt u zich oriënteren op het tolken in de rechtbank.

In deze cursus maakt u kennis met de gang van zaken tijdens het onderzoek ter terechtzitting. Wat is daarbij voor u als tolk van belang om te weten?

Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden krijgt u goed inzicht in wat er tijdens een rechtszitting  van een tolk wordt verwacht (veel!). Ook wordt veelvoorkomende juridische terminologie behandeld.

Docent:  mr. Meral Utlu is senior gerechtssecretaris bij Rechtbank Amsterdam. In die hoedanigheid treedt zij op als griffier in meervoudige kamerzittingen, als sparringspartner voor de rechters in raadskamer, schrijft zij uitspraken en bereidt complexe strafzaken voor. Ook heeft zij al meerdere lessen taaloverstijgende rechtsterminologie verzorgd.

Datum en tijd:  zaterdag 17 september 2022   9:30-14:00 uur

Locatie: MasterTolken, Westzijde 83 G, 1506 GA Zaandam (15 min. lopen vanaf station Zaandam)

PE punten:  5,5 (4 college-uren 1,5 PE inleesliteratuur + terminologielijst)

Prijs:  155,-  ex. BTW  incl.  koffie/thee/lunch

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus zullen wij zo spoedig mogelijk de factuur toesturen.

Deel dit evenement

bottom of page