top of page

za 10 dec

|

Zaandam

Stress als bondgenoot

PE punten: 10 (7 college-uren + 3 PE inleesliteratuur) Prijs: 250,- ex. BTW incl. koffie/thee/lunch Docenten: Ismahane Ben Smail is tolk in vijf talen en 20 jaar trainer in (zelf) leiderschap en interculturele communicatie. En Marieke Verhoeven, zij is al 25 jaar stress- en werkplezier coach.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

10 dec 2022, 09:00 – 17:00

Zaandam, Westzijde 83g, 1506 GA Zaandam, Nederland

Gasten

Over het evenement

“We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan.”

Dit komt elke tolk bekend voor, uit het beroemde liedje van Herman van Veen maar vooral uit de dagelijkse praktijk.

Zoveel ballen in de lucht houden tussen het thuisfront en een steeds meer eisend zzp’er bestaan:

ad hoc’s, annuleringen, avond-nacht- weekenddiensten, moeten kiezen uit opdrachten, opdrachten die uitlopen, opdrachten die onderbetaald of onbetaald blijven.

Maar ook het wennen aan een klant die de aanbesteding heeft gewonnen of aan een telefoon die maar niet overgaat, juist wanneer u het het meest nodig heeft.

En ondertussen dient u te denken aan uw pensioenopbouw, aan de APK keuring, de parkeertijd, de acquisitie, factureren. En niet te vergeten: het overlevingsinstinct. U dient de vaak heftige en trieste verhalen aan te kunnen, zonder de steun van een team of een leidinggevende.

Wordt u hier wel eens moedeloos van?

Wellicht kunt u de situatie eens met een andere bril bekijken en deze stressvolle situaties niet alleen de baas te worden maar zelfs in uw voordeel gebruiken.

De PE-cursus ‘Stress als bondgenoot’ is een zeer praktische en interactieve cursus met als doel u anders naar situaties te laten kijken en de innerlijke dialoog daarover zo veranderen dat u een stressvolle situatie als een groeikans ziet, als een kans om relaties aan te gaan of te verbeteren of als een moment om juist eindelijk knopen door te hakken.

Ismahane en Marieke maken in ‘Stress als bondgenoot’ gebruik van hun eigen kennis en ervaring als tolk en coaches, en gebruiken cutting edge inzichten over stress uit de medische wereld.

Zij helpen u uw eigen kracht te herontdekken en u niet alleen weerbaarder te maken tegen stress, maar deze zelfs te verwelkomen.

In de cursus introduceren zij het DISC model, een geweldige tool om voorkeursgedrag te leren kennen en te begrijpen waarom bepaalde situaties meer stressvol (kunnen) zijn dan anderen.

Bijkomend voordeel is dat alle inzichten heel goed te gebruiken zijn zowel op het werk als in het privé leven!

Docenten:  Ismahane Ben Smail is tolk in vijf talen en 20 jaar trainer in (zelf) leiderschap en interculturele communicatie.

Marieke Verhoeven is al 25 jaar stress- en werkplezier coach en heeft veel ervaring in het buitenland.

Datum en tijd:  zaterdag 10 december 2022 van 09.00u tot 17.00u

Locatie: MasterTolken, Westzijde 83 G, 1506 GA Zaandam (15 min. lopen vanaf station Zaandam)

PE punten:  10 (7 college-uren + 3 PE inleesliteratuur )

Prijs:  €250,-  ex. BTW  incl.  koffie/thee/lunch

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus zullen wij zo spoedig mogelijk de factuur toesturen.

Deel dit evenement

bottom of page