top of page

zo 29 sep

|

Kantoor MasterTolken

Tolken voor de Nederlandse Arbeidsinspectie (herhaald vanwege grote belangstelling)

PE punten: 10 (7 trainingsuren en 3 voor inleesliteratuur) Prijs: € 285,- ex. BTW incl. koffie, thee en lunch Docent: Henky de Vries, tolk en vertaler, vnl. juridisch en medisch, jarenlange ervaring als docent tolken en vertalen bij ITV en SIGV.

Tijd en locatie

29 sep 2024, 09:30 – 17:30

Kantoor MasterTolken, Zuiderhoofdstraat 151, 1561 AK Krommenie, Nederland

Over het evenement

Wegens succes nogmaals aangeboden! Let op: dit is dezelfde cursus als op 26 mei is aangeboden.

Misschien heb je al wel eens voor de Nederlandse Arbeidsinspectie getolkt en weet je nog niet hoe veelzijdig het tolken voor de Arbeidsinspectie kan zijn. Misschien ben je benieuwd naar iets meer achtergrondinformatie over het hoe, wat en waarom van deze specifieke inspectiedienst?

Misschien heb je nog nooit voor de Nederlandse Arbeidsinspectie getolkt en ben je benieuwd naar wat het tolken voor de Arbeidsinspectie allemaal kan inhouden?

Tijdens deze dagcursus zal het werk van de Arbeidsinspectie van zoveel mogelijk kanten worden belicht: van de strategieën van de Arbeidsinspectie en de wetgeving op grond waarvan inspecties worden uitgevoerd tot de aanpak in programma’s, van de samenwerking met ketenpartners tot ongevalsmelding en Arbozorg en het werk van Directie Opsporing.

Wat gebeurt er met de werknemers als er sprake is van ernstige arbeidsuitbuiting? Wat gebeurt er na een (ernstig, dodelijk) ongeval en wat is jouw rol daarbij als tolk?

Wat moet je naast de vertolking van de arbeidswetgeving gerelateerde vragen van de Arbeidsinspectie nog meer in huis hebben? Wat weet je eigenlijk van bepaalde beroepen en verplichtingen die die beroepen met zich meebrengen? Denk bijvoorbeeld aan vrachtwagenchauffeur, of zonnepaneleninstallateur. Kun je alles van te voren weten wat je moet tolken? En hoe ga je daarmee om?

Tijdens de cursus komen talloze voorbeelden van tolksituaties uit de praktijk aan de orde.

Datum en tijd van de cursus: zondag 29 september van 09.30u tot 17.30u

Maximum aantal deelnemers: 12

PE-punten: 10 (7 trainingsuren en 3 voor inleesliteratuur)

Prijs: € 285 ex. BTW, incl.  koffie/thee en lunch

Docente: Henky de Vries, tolk en vertaler, vnl. juridisch en medisch, jarenlange ervaring als docent tolken en vertalen bij ITV en SIGV.

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus zullen wij zo spoedig mogelijk de factuur toesturen.

Deel dit evenement

bottom of page