top of page

za 01 jul

|

Zaandam

Universele Communicatie- en gedragsstijlen: leer die kennen en herkennen.

Docent: Ismahane Ben Smail, (gerechts)tolk in vijf talen met jarenlange ervaring als docent. PE punten: 7 PE (4 PE voor de college-uren en 3 PE voor de inleesliteratuur) Prijs: €225,- exclusief btw, inclusief de DISC analyse t.w.v. €50 ex btw en koffie/thee/lunch op locatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

01 jul 2023, 09:30 – 14:00

Zaandam, Westzijde 83G, 1506 GA Zaandam, Nederland

Gasten

Over het evenement

Als tolk dient u in een fractie van een seconde een inschatting te maken van de personen die u voor u hebt zodat uw vertaling hier zo goed mogelijk op aansluit.

In deze training maakt u kennis met het DISC (Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus) model. Een tool voor voorkeuren in communicatie en gedrag/ gewoonten. Toepasbaar op het werk en in de privésfeer.

Door inzicht te krijgen in de diverse persoonlijkheidsstijlen in de communicatie begrijpt u beter waarom iemand iets zegt of op een bepaalde manier iets doet. En waarom heeft u een klik met bepaalde mensen en voor anderen juist een allergie?

Een onderdeel van deze cursus is het maken van een DISC zelfanalyse. Na uw inschrijving ontvangt u van ons inloggegevens om deze DISC zelfanalyse te maken middels een vragenlijst van ongeveer 10 minuten.  Hierdoor krijgt u inzicht in uw eigen gedragsstijl, valkuilen én uw kracht.

Na deze training kunt u gedrag en intentie beter interpreteren en leert u om zakelijk en professioneler om te gaan met lastige en spannende situaties. Ook leert u hoe u uw vertaling beter kan aansluiten op uw gesprekspartner(s) in verschillende contexten.

Docent: Ismahane Ben Smail, (gerechts)tolk in vijf talen met 21 jaar ervaring. Jarenlange ervaring als docent Interculturele communicatie en persoonlijke effectiviteit o.a. voor tolkopleidingen en in het bedrijfsleven.

Datum en tijd: zaterdag 1 juli 2023, 09.30u – 14.00u

Locatie: Kantoor MasterTolken, Westzijde 83 G, 1506 GA Zaandam (15 min. lopen vanaf station Zaandam)

PE punten:  7 PE (4 PE voor de college-uren en 3 PE voor de inleesliteratuur)

Prijs:  225,- exclusief btw, inclusief de DISC analyse t.w.v. €50 ex btw en inclusief koffie/thee/(halal)lunch op locatie.

Deel dit evenement

bottom of page