top of page

za 26 nov

|

Kantoor MasterTolken

Universele Communicatie- en gedragsstijlen: leer die kennen en herkennen (wegens succes nogmaals aangeboden)

Docent: Ismahane Ben Smail, (gerechts)tolk in vijf talen met jarenlange ervaring als docent. PE punten: 7 PE (4 PE voor de college-uren en 3 PE voor de inleesliteratuur) Prijs: €225,- exclusief btw, inclusief de DISC analyse t.w.v. €50 ex btw en koffie/thee/lunch op locatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 nov 2022, 09:30 – 14:00

Kantoor MasterTolken, Westzijde 83g, 1506 GA Zaandam, Nederland

Gasten

Over het evenement

Deze cursus is op 2 juli ook gegeven door Ismahane en dit is met veel enthousiasme ontvangen en ook beoordeeld. Zo gaven de cursisten aan dat het 'een geweldige, inspirerende cursus' was en dat er 'veel inzicht is verkregen in vier uur tijd'. 

Als tolk dient u in een fractie van een seconde een inschatting te maken van de personen die u voor u hebt zodat uw vertaling hier zo goed mogelijk op aansluit.

In deze training maakt u kennis met het DISC (Dominant, Interactief, Stabiel en Consciëntieus) model. Een tool voor voorkeuren in communicatie en gedrag/ gewoonten. Toepasbaar op het werk en in de privésfeer.

Door inzicht te krijgen in de diverse persoonlijkheidsstijlen in de communicatie begrijpt u beter waarom iemand iets zegt of op een bepaalde manier iets doet. En waarom heeft u een klik met bepaalde mensen en voor anderen juist een allergie?

Een onderdeel van deze cursus is het maken van een DISC zelfanalyse. Na uw inschrijving ontvangt u van ons inloggegevens om deze DISC zelfanalyse te maken middels een vragenlijst van ongeveer 10 minuten.  Hierdoor krijgt u inzicht in uw eigen gedragsstijl, valkuilen én uw kracht.

Na deze training kunt u gedrag en intentie beter interpreteren en leert u om zakelijk en professioneler om te gaan met lastige en spannende situaties. Ook leert u hoe u uw vertaling beter kan aansluiten op uw gesprekspartner(s) in verschillende contexten.

Docent: Ismahane Ben Smail, (gerechts)tolk in vijf talen met 21 jaar ervaring. Jarenlange ervaring als docent Interculturele communicatie en persoonlijke effectiviteit o.a. voor tolkopleidingen en in het bedrijfsleven.

Datum en tijd: zaterdag 26 november 2022, 09.30u – 14.00u

Locatie: Kantoor MasterTolken, Westzijde 83 G, 1506 GA Zaandam (15 min. lopen vanaf station Zaandam)

PE punten:  7 PE (4 PE voor de college-uren en 3 PE voor de inleesliteratuur)

Prijs:  225,- exclusief btw, inclusief de DISC analyse t.w.v. €50 ex btw en inclusief koffie/thee/(halal)lunch op locatie.

Deel dit evenement

bottom of page