top of page

za 22 apr

|

Zaandam

Workshop Levering en hypotheek: Vertalen van bijzondere bepalingen - Engels

PE punten: 8 (4 college-uren en 4 PE vertalen van zinnetjes á 1000 woorden) Prijs: 210,- ex. BTW incl. koffie/thee/lunch Docent: Margo Bink Juridische tolk en vertaler Engels en trainer (notarieel vertalen) en (Zakelijk Engels aan notarissen en notarieel medewerkers)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

22 apr 2023, 09:30 – 14:00

Zaandam, Westzijde 83G, 1506 GA Zaandam, Nederland

Gasten

Over het evenement

In notariële akten van levering en hypotheek komen vaak allerlei bijzondere lasten, beperkingen en bedingen voor. Deze workshop behandelt er een aantal: erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen, opstalrechten, en erfpachtvoorwaarden. Aandacht wordt besteed aan hoe en waarom ze worden toegepast. Ook het hypotheek- en pandrecht komen aan de orde, wat ze doen en waarin ze verschillen van het beslagrecht. Aan de hand van tevoren vertaalde zinnen bespreken we hoe je deze bepalingen in het Engels kunt vertalen.

Doelgroep:

Tolken en vertalers Engels met (enige) ervaring op het gebied van het notarieel recht.

Leerdoelen:

Na deze workshop heb je een beter begrip van de bijzondere beperkingen en bedingen die je kunt tegenkomen in leverings- en hypotheekakten en hoe die in het Engels te vertalen.

Voorbereiding: 

Ter voorbereiding op de workshop ontvangt iedere deelnemer een aantal zinnen uit leverings- en hypotheekakten om te vertalen naar het Engels. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij deze inleveren ruim vóór aanvang van de workshop. Let op: het gaat om duizend woorden. Hiermee verdien je 4 van de 8 PE-punten.

Docent: Margo Bink

Datum en tijd: 22 april 2023 van 09.30u tot 14.00u

PE punten: 8 (4 college-uren + 4 PE vertalen van zinnetjes á 1000 woorden)

Prijs: €210,- ex BTW incl. koffie/thee/lunch

Nadat u zich hebt ingeschreven voor deze cursus zullen wij zo spoedig mogelijk de factuur toesturen.

Deel dit evenement

bottom of page